Hier vind je een overzicht van de verschillende afsluitingen, poorten en hekwerk met een omschrijving

Afsluitingen

De Dirickx afsluitingen van GKL kunnen kleur brengen in uw afsluiting. Dirickx afsluitingen zijn gepuntlaste draadmatten met een vaste maat als breedte van 2,48m B. Deze afsluitingen zijn ook verkrijgbaar in verschillende hoogtes naargelang welk type paneel men kiest.

Draaipoorten: één van de specialiteiten van GKL

Draaipoorten op maat worden voornamelijk gebruikt om woningen en domeinen af te schermen. Draaipoorten kunnen bevestigd worden aan een metalen hekwerk of kolommen in steen. De keuze tussen een draaipoort of een schuifpoort hangt af van persoonlijke voorkeur en beschikbare ruimte.

Fasttel: een fabrikant als geen ander

Fasttel fabriceert, ontwikkelt en commercialiseert reeds een 20-tal jaren deurtelefonie. Daar waar zowat alle fabrikanten blijven zweren bij het klassieke intercomsysteem. Iedere Fasttel deurtelefoon wordt geïntegreerd in de bestaande telefooninstallatie. De technische kenmerken van uw telefooninstallatie bepaald welk systeem voor u het ideale is.

Hekwerk gezocht: voor privacy en veiligheid

Hekwerken zorgen voor meer privacy en een verhoogde veiligheid. Het hekwek van GKL is echt de moeite waard! GKL uit Beerzel biedt een ruim assortiment hekwerk. Dit kan gaan van spijlen hekwerk tot een ongewoon sierhekwerk, van een metalen hekwerk tot een aluminium hekwerk.

GKL biedt u uitstekende eigengemaakte houten poorten

Een houten poort straalt heel wat warmte uit en is perfect om je woning of garage op een rustgevende en natuurlijke manier af te schermen van de straat. Houten poorten kan je vernissen, schilderen of zelfs naturel laten vergrijzen wanneer je kiest voor tropisch hardhout. Door zijn constant veranderend karakter kan een houten poort meegroeien met de omgeving en de tijd.

Industriele poorten zorgen voor een efficiente beveiliging

Industriele poorten zijn ideaal voor het afsluiten van uw bedrijf of industrieterrein en zorgen voor meer veiligheid. Uw goederen en vrachtwagens zijn minder toegankelijk! GKL heeft een heel assortiment industriele poorten welke geschikt zijn voor het beveiligen van industriele gebouwen, terreinen en bedrijven.

Maatwerk: GKL biedt een uitstekende kwaliteit

Maatwerk van poorten en hekwerk is de specialiteit van GKL. Al de poorten en al het hekwerk wordt steeds op maat gemaakt en dit volgens uw keuze. Het maatwerk kan toegepast worden op de verschillende producten van GKL.

Metalen poorten van GKL! Kijk hier

Metalen poorten zijn meestal robuuste poorten. In tegenstelling tot poorten in hout kunnen metalen poorten veel grotere overbruggingen aan en zal het materiaal ook veel minder werken. Een metalen poort zal zowel in de zomer als in de winter perfect werken zonder strubbelingen te vertonen.

Parlofonie: de Flexitalk maakt parlofonie voor iedereen toegankelijk

Parlofonie van GKL. De flexitalk maakt deurtelefonie voor iedereen toegankelijk. Met de flexitalk is een telefooncentrale immers niet langer vereist. Het is dus het ideale toestel voor particuliere eengezinswoningen. De flexitalk gaat de concurrentie met de klassieke intercoms zowel qua mogelijkheden als prijs makkelijk aan.

Kies de poorten van GKL! 

GKL heeft een ruim assortiment poorten! Bij elk hekwerk kan de juiste poort in de juiste uitstraling worden geleverd. De poorten zorgen voor de toegankelijkheid en worden vakkundig gerealiseerd in alle gewenste materialen, vormen en afmetingen. Vervolgens worden de poorten op maat thuis geplaatst en feilloos afgewerkt. Ben je geinteresserd in onze poorten dan kan je steeds het toonpark bezoeken. Dit is 7 dagen op 7 open en toont de verschillende soorten poorten

Schuifpoorten van GKL

Schuifpoorten zijn de meest plaatsbesparende poorten uit het assortiment. Schuifpoorten hebben geen vleugels die moeten gedraaid worden. Je kan je de auto parkeren tot net tegen de schuifpoort en er kunnen ook planten of afscheidingen tot tegen de schuifpoort staan. Een schuifpoort sluit perfect aan bij je afsluiting en is een handige methode om de oprit af te schermen van de straat.

Kies uw trendy sierhekwerk bij GKL

Sierhekwerk behoort ook tot het assortiment van GKL te Beerzel. Je kan hier terecht voor zeer diverse modellen in sierhekwerk. Het sierhekwerk is beschikbaar in modene stijlen maar ook in de klassieke sfeer. Dat kan gaan van simpel spijlen hekwerk tot een trendy sierhekwerk, van een metalen hekwerk tot een aluminium hekwerk.

Eigentijdse sierpoorten gezocht? GKL is DE firma bij uitstek

Sierpoorten dienen niet alleen ter bescherming tegen ongewenste indringers. Een sierpoort geeft je woning cachet en uitstraling. Sierpoorten zijn verkrijgbaar in diverse stijlen gaande van klassiek en landelijk tot modern en minimalistisch. Welke poort het best bij jou past zal afhangen van je persoonlijke smaak, de architectuur van het huis, de wijze waarop de tuin is aangelegd en natuurlijk de gewenste privacy.

Spijlen poorten gezocht? Bekijk het aanbod van GKL!

Spijlen poorten behoren tot het assortiment van GKL. GKL heeft een ruim assortiment aan poorten zoals draaipoorten, schuifpoorten, spijlen poorten, sierpoorten... De poorten kunnen gemaakt worden van metaal, aluminium of hout!

Spijlenhekwerk: GKL biedt een uitstekende keuze

Spijlen hekwerk is ontwikkeld voor verschillende toepassingen zoals bescherming, veiligheid en afbakening. Spijlen hekwerk van GKL biedt vele voordelen. Het is stevig, veilig, esthetisch en eenvoudig te installeren. Spijlen hekwerk van GKL is ideaal voor industriele sites, openbare gebouwen, speelterreinen, scholen, parken....

Tuinpoorten: GKL volgt de laatste nieuwe trends in poorten

Tuinpoorten behoren ook tot het assortiment van GKL. GKL heeft een ruim assortiment poorten. Het kan gaan van simpele spijlen poorten tot ongewone tuinpoorten, van een kleine draaipoort tot een grote schuifpoort, van een metalen poort tot een aluminium poort. De poorten kunnen bekleed worden met een geperforeerde plaat of een volledig dichte plaat.

Aluminium poorten: GKL biedt een ruim assortiment

Poorten van GKL maken een afsluiting compleet. GKL afsluitingen uit Beerzel verkoopt ook aluminium poorten. GKL heeft een ruim assortiment aan poorten: enkele poorten, dubbele poorten en schuifpoorten in aluminium.

Aluminium hekwerk: GKL biedt een uitstekende keuze

Aluminium hekwerk biedt bescherming en veiligheid. De tijd dat hekwerk alleen een manier was om uw domein af te bakenen is al lang voorbij. Stevige aluminium hekwerk doet steeds meer dienst als middel om inbrekers buiten te houden. GKL biedt een breed assortiment aluminium hekwerk dat geheel beantwoord aan uw eisen inzake bescherming en veiligheid.

De automatisering van poorten

GKL afsluitingen is een ervaren specialist in het ontwerpen en produceren van poorten, afsluitingen en hekwerk. Hierbij hoort uiteraard ook automatisering! Automatische poorten kunnen ook gecombineerd worden met parlo-of videofonie zodat de poort van in de woning kan worden geopend wanneer er iemand aanbelt.

Automatiseringssysteem Nice

Een automatiseringssysteem van Nice maakt uw dagelijkse bezigheden gerieflijker en eenvoudiger. Met Nice kan je alle soorten poorten of garagedeuren automatiseren. Binnen -en buitenzonwering en ook rolluiken kunnen gemakkelijk geautomatiseerd worden. Met Nice kunt u ook hekken, garagedeuren, industriële deuren

De Wizard Elite: DE revelatie in de videofonie

Videofonie: de Wizard Elite is de meest vernieuwende, innovatieve en ambitieuze revelatie ooit. Dit zowel op het vlak van technische mogelijkheden als naar design toe. Technisch gezien kan deze deurtelefoon zowat alles. Hij laat zich op maar liefst 5 verschillende manieren aansluiten en kan per druktoets 10 nummers opbellen.

Gardano schuttingen: dat is buitengewoon genieten

Gardano schuttingen zijn onderhoudsvriendelijke tuinproducten vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Ben je geinteresseerd in een schutting van Gardano dan heb je de keuze uit verschillende opvullingen zodat je de stijl kunt kiezen die het beste bij uw tuin past. Zij maken gebruik van duurzame materialen die aan de hoogste eisen voldoen.