Afsluitingen te koop gezocht?

Wil je een afsluiting kopen? Bekijk dan zeker eens de foto's op onze website? Via deze foto's kan je per model een formulier invullen. Als je dit correct en volledig invult kunnen we je vrijblijvend een prijfsofferte op maat bezorgen van de afsluiting van je keuze!

De meest geplaatse afsluitingen

afsluitingen te koop gezocht De Dirickx afsluitingen van GKL kunnen kleur brengen in uw afsluiting. Dirickx afsluitingen zijn gepuntlaste draadmatten met een vaste maat als breedte van 2,48m B. Deze afsluitingen zijn ook verkrijgbaar in verschillende hoogtes naargelang welk type paneel men kiest. De Dirickx afsluitingen is een on-demonteerbaare afsluiting die op een esthetische en economische manier industriële- en privé terreinen voldoende afsluit. Ze worden geplaatst tussen de Axis- en Axorpaal. Palen en panelen mogen van kleuren verschillen zonder meerprijs.

 
afsluitingen te koop gezocht Afsluitingen die het meest geplaatst worden zijn de losse palen met bovenbuis en plasitordraad. Deze afsluitingen zijn ideaal om te begroeien. De kleur kan gekozen worden tussen groen of zwart en zijn hetzelfde van prijs. De draad is een gevlochten gaas en is daarom zeer sterk. Deze kan ook gecombineerd worden met een betonplaat onderaan.
 


afsluitingen te koop gezocht De plasitordraad is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, deze begint vanaf 1,00mH en is ook te verkrijgen in 1,20mH 1,50mH 1,80mH 2,00mH 2,50mH 3,00mH en 4,00mH. GKL plaatst dus een verschillende soorten afsluitingen
 

Zoek je bijkomende info over afsluitingen? Bezoek onze website: http://www.gklafsluitingen.be