Tuinpoorten

Tuinpoorten te koop gezocht

Tuinpoorten op maat kopen Tuinpoorten behoren ook tot het assortiment van GKL.  GKL heeft een ruim assortiment poorten. Het kan gaan van simpele spijlen poorten  tot ongewone tuinpoorten, van een kleine draaipoort tot een grote schuifpoort, van een metalen poort tot een aluminium poort.
De poorten kunnen bekleed worden met een geperforeerde plaat of een volledig dichte plaat. Hout en metaal kan ook mooi gecombineerd worden. U kan hier ook terecht voor automatisatie, parlofonie en videofonie van uw tuinpoort!

 

Tuinpoorten op maat kopenVoor onze poorten gepoedercoat worden krijgen ze eerst een behandeling tegen corrosie.
Ofwel worden de poorten (en de onderdelen) gestraald en gemetalliseerd, ofwel worden de poorten gegalvaniseerd (ondergedompeld in een zinkbad van ongeveer 400°, dit geeft zowel binnen- als buitenwanden een volledige bescherming tegen het roesten). Alles hangt af van de keuze van het model van de poort!

 

Tuinpoorten op maat kopenOok tuinpoorten kunnen manueel of automatisch bediend worden. Een aluminium brievenbusconsole is ook steeds mogelijk met een eventuele ingebouwde parlo- of videofonie. Voor de kleur van uw poort of hekwerk kan u steeds kiezen uit alle RAL kleuren en krasvrije structuurlakken.

 

Zoek je bijkomende info over tuinpoorten? Bezoek onze website: http://www.gklafsluitingen.be