GKL afsluitingen en poorten

Océwood wanden

 

Voor onze composiet wanden werken we samen met Océwood, een milieuvriendelijk bedrijf. Hier een woordje uitleg hoe ze zichzelf omschrijven. 

 

We zijn ons ervan bewust dat we ons als ondernemer en kunststofproducent extra moeten inzetten voor duurzame ontwikkeling. Deze verantwoordelijkheid is niet in tegenspraak met de noodzaak om kwaliteitsproducten te ontwikkelen die voldoen aan de verwachtingen van consumenten. We hebben er bijvoorbeeld voor gekozen om een composiet materiaal te ontwikkelen dat voor meer dan 95% bestaat uit gerecycleerd plastic en vlasvezel. Dit natuurlijke bijproduct van vlas, dat voorheen werd verbrand, is nu een extra inkomstenbron voor de agrarische sector. Deze milieuvriendelijke ontwikkelingen illustreren ons streven naar een beter beheer van de natuurlijke hulpbronnen van onze planeet.

 

De composietplanken zijn verkrijgbaar in twee modellen: Boréale Original (met groef) en Boréale Infiniti (zonder groef). Ze hebben dezelfde afmetingen en verschillen alleen in uiterlijk.

U kan kiezen voor een wand met of alleen de Original planken of alleen de Infiniti planken of een combinatie van de twee.

Aluminium palen zijn te verkrijgen in 6 verschillende kleuren. zandzwart 100, Ral 7016, RAL 7037, zandbruin 650, RAL 7006 en TAL 9016.